Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області подружжя виготовляло підробний алкоголь, який потім продавали через мережу роздрібної торгівлі

“Бізнесмен” з Дніпра разом з дружиною та чотирма знайомими організував схему нелегального виготовлення, збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Вони виготовляли алкоголь у підпільному цеху у помешканні подружжя. Тютюнові вироби без марок акцизного податку закуповували оптовими партіями в Інтернеті. У подальшому весь товар продавали через мережу роздрібної торгівлі по всій території міста.

Шістьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберігання, транспортування та збуту підакцизних товарів, – повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

Під час проведення обшуків за місцем проживання підозрюваних вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, пакувальні матеріали, 2500 літрів готової продукції, сировину – спирт 1400 літрів, тютюнові вироби, грошові кошти, мобільні телефони та чорнові записи.

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить майже 1 млн грн.

Баки з підробним алкоголем

Тара для наповнення нелегальним спиртним

Раніше ми повідомляли, що в центрі Кривого Рогу “накрили” продавців нелегальних цигарок.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору