Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як на Масляну здивувати гостей оригінальною подачею млинців

Як красиво загорнути млинці з начинкою? В залежності від того, яку начинку ви хочете загорнути в млин, залежить і те, який спосіб найкраще використовувати, щоб зручніше було їсти цей млинець. Ми представимо Вам декілька цікавих способів, як іх загорнути.

Ви можете самі вибрати, з якою начинкою готувати млинці, – пише Інформатор.

Як зробити млинець мішечком

Один з найоригінальніших і при цьому простих способів подати м’ясо з блінамі- просто згорнути їх в млинцевий кульочок.

Для цього викладаємо начинку на середину млинця, а потім піднімаємо і пов’язуємо краю.

Для підв’язки млинця можна використовувати зелену цибулю або смужку сиру «косичка».

“Мішечок”

Начинка в запеченому млинці

Начинку з м’яса і фаршу можна упакувати в запечений млинець. Але це можна робити тільки в процесі приготування млинців.

Зручніше запікати пишні млинці, а не тонкі.

Рецепт приготування:

Тісто для млинців випікаємо на сковороді тільки з одного боку, після чого знімаємо його на тарілку. Кладемо начинку в серединку млинця на сиру сторону і з’єднуємо два краю, защипуючи їх пальцями, трохи не до ходячи до центру млинця.

Нагрівшись сире тісто легко злипається і добре тримає форму.

Таким же чином защипуємо залишився край і, коли підготуємо всі млинці з начинкою, відправляємо їх в духовку, розігріту до 180 градусів на 7-10 хвилин.

Правильна подача млинців з ікрою

Красиво загорнути млинці з червоною ікрою можна у вигляді кульочки.

Щоб згорнути млинець таки чином, зробіть наступне.

Складаємо спочатку млинець навпіл.

Тепер до середини млинця загинаємо спочатку один край, а потім другий

Після цього, вивертаємо один край назовні, що б вийшов такий ось кульочок:

Тепер всередину кладемо ікру, після чого подаємо такі млинці на стіл

Млинці Зебра з начинкою

Трохи какао-порошку і на вашому столі новий кулінарний шедевр. Робиться він просто:

1. Приготуйте млинцеве тісто. Частина тесту отлейте в окрему ємність і додайте туди порошок какао до отримання красивого шоколадного кольору.

Скільки тесту фарбувати в шоколадний колір залежить від вашої задумки – наскільки смугастої буде ваша зебра.

2. Наливаємо біле тісто на добре розігріту і змащену маслом сковороду, чекаємо коли млинець схопиться і починаємо малювати на ньому шоколадні смужки. Перевертаємо і підсмажуємо смугасту сторону. Вийде що одна сторона біла, а інша смугаста.

3. Звертаємо млинець трубочкою, щоб смугаста сторона була назовні.

Млинці Зебра

Є інший варіант смугастих млинців, теж дуже красивих.

1. Млинцеве тісто ділимо на дві рівні частини і одну половину робимо шоколадного кольору, а іншу залишаємо як є.

2. Випікаємо рівну кількість білих і шоколадних млинців. Млинці краще робити не тонкі, а навпаки, товстіший, але м’які.

3. Викладаємо білий млинець, зверху на нього кладемо шоколадний і звертаємо їх разом в щільну трубочку.

Краще в цьому випадку промазати млинці якийсь клейкою начинкою, наприклад медом або згущеним молоком, щоб трубочка не розгорталася

Наріжте отримані трубочки на кілька частин

Дуже апетитно виглядають млинці в горошок. Робляться вони за тим же принципом, що і смугасті

Раніше ми розповідали, як приготувати італійські млинці.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору