Як красиво загорнути млинці з начинкою? В залежності від того, яку начинку ви хочете загорнути в млин, залежить і те, який спосіб найкраще використовувати, щоб зручніше було їсти цей млинець. Ми представимо Вам декілька цікавих способів, як іх загорнути.
Ви можете самі вибрати, з якою начинкою готувати млинці, – пише Інформатор.
Як зробити млинець мішечком
Один з найоригінальніших і при цьому простих способів подати м’ясо з блінамі- просто згорнути їх в млинцевий кульочок.
Для цього викладаємо начинку на середину млинця, а потім піднімаємо і пов’язуємо краю.
Для підв’язки млинця можна використовувати зелену цибулю або смужку сиру «косичка».
Начинка в запеченому млинці
Начинку з м’яса і фаршу можна упакувати в запечений млинець. Але це можна робити тільки в процесі приготування млинців.
Зручніше запікати пишні млинці, а не тонкі.
Рецепт приготування:
Тісто для млинців випікаємо на сковороді тільки з одного боку, після чого знімаємо його на тарілку. Кладемо начинку в серединку млинця на сиру сторону і з’єднуємо два краю, защипуючи їх пальцями, трохи не до ходячи до центру млинця.
Нагрівшись сире тісто легко злипається і добре тримає форму.
Таким же чином защипуємо залишився край і, коли підготуємо всі млинці з начинкою, відправляємо їх в духовку, розігріту до 180 градусів на 7-10 хвилин.
Правильна подача млинців з ікрою
Красиво загорнути млинці з червоною ікрою можна у вигляді кульочки.
Щоб згорнути млинець таки чином, зробіть наступне.
Складаємо спочатку млинець навпіл.
Млинці Зебра з начинкою
Трохи какао-порошку і на вашому столі новий кулінарний шедевр. Робиться він просто:
1. Приготуйте млинцеве тісто. Частина тесту отлейте в окрему ємність і додайте туди порошок какао до отримання красивого шоколадного кольору.
Скільки тесту фарбувати в шоколадний колір залежить від вашої задумки – наскільки смугастої буде ваша зебра.
2. Наливаємо біле тісто на добре розігріту і змащену маслом сковороду, чекаємо коли млинець схопиться і починаємо малювати на ньому шоколадні смужки. Перевертаємо і підсмажуємо смугасту сторону. Вийде що одна сторона біла, а інша смугаста.
3. Звертаємо млинець трубочкою, щоб смугаста сторона була назовні.
Є інший варіант смугастих млинців, теж дуже красивих.
1. Млинцеве тісто ділимо на дві рівні частини і одну половину робимо шоколадного кольору, а іншу залишаємо як є.
2. Випікаємо рівну кількість білих і шоколадних млинців. Млинці краще робити не тонкі, а навпаки, товстіший, але м’які.
3. Викладаємо білий млинець, зверху на нього кладемо шоколадний і звертаємо їх разом в щільну трубочку.
Раніше ми розповідали, як приготувати італійські млинці.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок