Кривий Ріг До сайту

Італійські млинці: готуємо креспелле із сиром

Маємо Вам представити чудовий, простий рецепт від італійського шефа Марко Черветті. Це млинці на молоці: апетитні італійські креспелле з соусом із сиру горгонзола, вершків та мускатного горіха.

Реклама

Креспелле — це як італійські крепи, тобто тонкі млинці, які готуються на вершках, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Рецепт приготування:

Приготуємо соус. У маленькій каструлі підігрійте вершки й розчиніть у них горгонзолу, додайте мускатний горіх і перемішайте.

Приготуємо млинці. Змішайте три яйця з трьома столовими ложками цукру, додайте дрібку солі та перетріть яйця міксером.

Реклама

Додайте борошно і молоко, перемішайте до консистенції рідкої сметани, влийте трохи рослинної олії.

Розігрійте сковороду і змастіть її паперовим рушником, змоченим у рослинній олії. Випікайте млинці, обсмажуючи з обох боків, а коли будете перекладати на тарілку — змащуйте кожен млинець вершковим маслом.

Подавайте млинці разом із соусом, прикрасивши нарізаною петрушкою.

Реклама

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній маскарпоне.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Реклама