Маємо Вам представити чудовий, простий рецепт від італійського шефа Марко Черветті. Це млинці на молоці: апетитні італійські креспелле з соусом із сиру горгонзола, вершків та мускатного горіха.
Креспелле — це як італійські крепи, тобто тонкі млинці, які готуються на вершках, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Яйця курячі -2 шт.
- Молоко – 400 мл
- Борошно пшеничне – 250 г
- Мускатний горіх мелений – 2 г
- Сода харчова – 1 г
- Лимон – 5 г
- Цукор – 15 г
- Сіль – 1 г
- Вершки – 100 мл
- Сир горгонзола – 60 г
- Петрушка – за смаком
Рецепт приготування:
Приготуємо соус. У маленькій каструлі підігрійте вершки й розчиніть у них горгонзолу, додайте мускатний горіх і перемішайте.
Приготуємо млинці. Змішайте три яйця з трьома столовими ложками цукру, додайте дрібку солі та перетріть яйця міксером.
Додайте борошно і молоко, перемішайте до консистенції рідкої сметани, влийте трохи рослинної олії.
Розігрійте сковороду і змастіть її паперовим рушником, змоченим у рослинній олії. Випікайте млинці, обсмажуючи з обох боків, а коли будете перекладати на тарілку — змащуйте кожен млинець вершковим маслом.
Подавайте млинці разом із соусом, прикрасивши нарізаною петрушкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашній маскарпоне.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок