Пиріг з морквяного пюре — це завжди чудова ідея для всієї родини. Він пишний і легкий, але водночас з насиченим смаком і яскравим ароматом.
Легкий у приготуванні десерт підійде на сніданок або як перекушування, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 350 г
- Яйця – 2 шт.
- Морквяне пюре – 400 г
- Цукор – 200 г
- Волоські горіхи очищені – 80 г
- Олія соняшникова – 120 мл
- Розпушувач – 10 г
- Кориця мелена – 5 г
Рецепт приготування:
У мисці змішайте морквяне пюре, яйця, цукор, олію, подрібнені горіхи і корицю. Додайте просіяне борошно з розпушувачем і замісіть однорідне тісто.
Форму змастіть олією і вилийте в неї тісто. Помістіть форму у духовку, розігріту до 180°C, і випікайте протягом 40 хвилин.
Посипте готовий пиріг цукровою пудрою і прикрасьте горіхами.
Раніше ми писали, як приготувати капустяну запіканку з фаршем.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок