Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бюджетна вечеря: готуємо капустяну запіканку з фаршем

Капустяна запіканка з фаршем з молочно-яєчною заливкою і сиром — це страва, насичена смаком, проста у приготуванні та досить економна.

Інформатор пропонує незвичну страву, яка сподобається та залишиться у серцях близьких.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш – 400 г
  • Капуста білоголова – 600 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Сир твердий – 80 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 40 мл

Рецепт приготування:

Нагрійте сковороду з 20 мл олії, покладіть фарш, посоліть і поперчіть. Смажте, помішуючи, 10 хвилин.

Капусту тонко нашинкуйте, викладіть у друшляк і облийте кип’ятком. Дайте стекти воді.

Змастіть форму для запікання 20 мл олії, викладіть рівним шаром половину капусти і посоліть. Зверху розкладіть обсмажений фарш і накрийте його рештою капусти.

Збийте вінчиком яйця з молоком і сіллю. Залийте ними вміст форми. Помістіть у духовку, розігріту до 180°C, на 30 хвилин.

Дістаньте з духовки, посипте тертим сиром і запікайте ще 10 хвилин до рум’яної скоринки.

Раніше ми розповідали, про сніданок по голлівудські: як приготувати млинці за рецептом Х’ю Джекмана.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору