Кривий Ріг До сайту

Дешево та смачно: готуємо паштет із курячої печінки

Що може бути зручнішим для зайнятої людини аби перекусити, ніж бутерброди. Їх можна взяти з собою на роботу на обід до чаю чи кави; можна з’їсти на ходу, коли дуже поспішаєте на навчання; можна приготувати дитині на сніданок. Але на бутерброд треба намазати щось смачненьке.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт смачного та недорогого паштету з курячої печінки.

Продукти

Реклама

Приготування

Курячу печінку відварюємо у підсоленій воді до готовності протягом 5 – 10 хвилин. Головне не переварити, аби вона не стала жорсткою. Охолоджуємо.

Відварюємо моркву у воді або пару, охолоджуємо, очищаємо та ріжемо на шматочки.

Реклама

Цибулю дрібно ріжемо та обсмажуємо на невеликій кількості олії та масла.

Змішуємо курячу печінку, моркву, цибулю та подрібнюємо все блендером (можна двічі провернути через м’ясорубку з дрібною решіткою). Додаємо сіль і перець на свій смак, масло вершкове і ще раз все збиваємо блендером чи лопаткою вручну.

Зберігаємо паштет у чистій та закритій кришці ємності.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати паштет з бекону у банках.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Реклама