Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Закуска нашвидкоруч: готуємо лаваш з крабовими паличками та сирками

Що може бути простіше поєднання тонкого лаваша з крабовими паличками, яйцями, плавленими сирками і огірком? Але ця простота й підкупляє!

Сьогодні, Інформатор пропонує вам спробувати лаваш з крабовими паличками та сирками.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 3 шт.
  • Крабові палички – 200 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Плавлений сир – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Майонез – 200 г

Спосіб приготування:

Яйця зваріть круто протягом 10 хвилин. Охолодіть, очистьте і натріть на середню терку.

Плавлені сирки теж натріть на середню терку. Крабові палички дрібно наріжте. Зелень помийте, обсушіть і подрібніть. Огірок помийте і натріть на грубу терку.

З’єднайте підготовлені інгредієнти, полийте майонезом і перемішайте.

На листи лаваша рівномірно розкладіть закуску і щільно згорніть рулетами. Покладіть у холодильник на 2 години, щоб лаваші добре просочилися. Потім навскіс наріжте шматочками і подавайте до столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній плавлений сир.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору