Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області пенсіонер агітував за комунізм

Люди старшого покоління інколи ототожнюють свою молодість із “країною, у якої будувався комунізм”. Можливо саме це змушує їх пропагувати тоталітарний режим. Їм здається, що таким чином можна повернути свої юні роки, які вони ідеалізують, й жорстоко помиляються, до того ж наражаючи себе на кримінальну відповідальність.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, мешканець Марганця через соцмережі агітував за комуністичний тоталітарний режим.

На власній сторінці у соціальній мережі чоловік розмістив фотографію із атрибутами державного прапору та гербу колишнього СРСР. Відповідно до закону, публічне поширення такої символіки в Україні заборонено.

Правоохоронці встановили 61-річного порушника, який опублікував на головній сторінці у соцмережі зображення заборонених символів та поширив публікацію серед підписників. Слідчі Нікополя провели санкціонований обшук в його будинку.
1 лютого “борцю за комунізм” вручили повідомлення про підозру за поширення символіки комуністичного тоталітарного режиму.
Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області місцевий мешканець агітував за радянський союз.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору