Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зеленському 45: як криворіжець став одним з найвідоміших людей у світі

25 січня у 1978 році народився Володимир Зеленський вперше став відомий українцям, як капітан команди “95 квартал”, ще у далекому 1997 році. Далі він очолив вже студію “Квартал 95”, де він з друзями і однодумцями випускали фільми і телепрограму “Вечірній Квартал”, яка вже 18 років не сходить з екранів телевізорів. І під час новорічного випуску “Вечірнього кварталу” напередодні Нового 2019 року, Зеленський заявив: “Я йду у президенти України”. Після цієї заяви, про Зеленського дізнався весь світ.

Цього ж 2019 року, народ України обрав президентом Володимира Зеленського.

А коли під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, Зеленський залишився керувати країною, не полишаючи її, чим завоював прихильність українців і повагу світових лідерів.

Сьогодні, 25 січня, Володимиру Зеленському з Кривого Рогу – 45 років. І він незламний лідер незламної української нації.

“Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: «Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять».

Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо.

Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість”, – так поздоровила Володимира Зеленського перша леді України.

Фото, яке підписала Перша леді Олена Зеленська

Раніше ми розповідали про те, що Зеленський став людиною 2022 року. Як Зеленський співає гімн України у щойно звільненому Херсоні, дивіться – тут.

Олена Шевченко

 

Нагору