Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Криворізькому районі інспектори рибоохорони виявили 1,7 тону “нічийної” риби та човни

Браконьєри не люблять зустрічей з інспекторами рибоохорони. Відповідальність ж за протизаконний лов та суми штрафів інколи змушують їх відмовитися і від риби, і від свого майна.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровській рибоохоронний патруль, 23 січня під час проведення рибоохоронних рейдів Дніпропетровським рибоохоронним патрулем на березі Карачунівського водосховища у селі Вільне Криворізького району виявлено безгосподарське майно. Зокрема, 4 дерев’яних човни, 1 сітка жилкова загальною довжиною 170 метрів та
На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нацполіції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним звіриним або іншим водним добувним промислом).
Заборонені знаряддя лову, човни вилучені слідчим. Рибу передано фізичній особі-підприємцю, з яким укладено договір про відповідальне зберігання продукції.
(плітка – 7 516екз., карась сріблястий – 339екз., плоскирка 227екз., окунь – 60екз., лящ – 13екз., щука – 6екз., сазан – 4екз., товстолоб – 1екз.).
На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нацполіції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.  Заборонені знаряддя лову, човни вилучені слідчим. Рибу передано фізичній особі-підприємцю, з яким укладено договір про відповідальне зберігання продукції.

Інспектори рибоохорони виявили майже 1,7 тону безхозної риби.

Інспектори рибоохорони виявили майже 1,7 тону безхозної риби.

Рибу передано фізичній особі-підприємцю, з яким укладено договір про відповідальне зберігання продукції.

Рибу передано фізичній особі-підприємцю, з яким укладено договір про відповідальне зберігання продукції.

Знайдені також чотири дерев'яні човни

Знайдені також чотири дерев’яні човни

Раніше Інформатор писав про те, скільки риби дозволено виловити одному рибалці на добу в Україні.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору