Кривий Ріг До сайту

СБУ затримали корегувальника ракетних ударів, який встановлював «маячки» на трансформаторних підстанціях у Кропивницькому

Колаборант з Кропивницького, збирав інформацію про розміщення підрозділів Сил оборони та об’єктів критичної інфраструктури. Для збору інформації для рф, підозрюваний здійснював фото-, відеофіксацію українських об’єктів. Також чоловік встановлював «маячки» для коригування ракетних ударів по енергооб’єктах.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Службу безпеки України.

За вказівкою ворога чоловік мав встановити GPS-трекер біля однієї з трансформаторних підстанцій у Кропивницькому. За сигналами «маячка» окупанти хотіли скоригувати ракетний удар по українському енергооб’єкту.

Реклама

Співробітники СБУ затримали чоловіка на спробі встановлення GPS-пристрою поблизу міської електропідстанції.

Для збору інформації для рф, підозрюваний здійснював фото-, відеофіксацію українських об’єктів та передавав ворогу через месенджери.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили GPS-трекер із сім-картою мобільного оператора, телефони та комп’ютерну техніку із доказами листування з представником фсб.

Реклама

Фігуранту повідомили про підозру у зраді держави, вчиненої в умовах воєнного стану. Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Затримали колаборанта, який готував ракетний удар по електропідстанціях Кропивницького

Виявили у підозрюваного GPS-трекер із сім-картою, телефони та комп’ютерну техніку

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів, які підтримували російську агресію у соціальних мережах.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

Реклама