Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі продавець піротехніки намагався підкупити поліцейських

Напевно, всі знають, що в Україні під час війни заборонені не тільки торгівля, але й використання всіляких салютів та фейєрверків. Багато людей просто лякаються цих вибухів, які вони вже звикли пов’язувати зовсім не зі святами. Але дехто за звичкою ще намагається заробити на продажу цих товарів та навіть пробує підкупити правоохоронців.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 26 грудня 38-річний чоловік прийшов до відділення поліції № 3, щоб “домовитися” про непритягнення його до адміністративної відповідальності за продаж піротехнічних виробів без дозвільних документів. Поліцейські попередили містянина, що за вказані дії йому загрожує кримінальна відповідальність. Однак чоловік повернувся наступного дня до відділення поліції та у службовому кабінеті залишив гроші у сумі 6 тисяч гривень.

Правоохоронці відділення поліції №3 задокументували факт надання неправомірної вигоди службовій особі та повідомили зловмиснику про підозру. Скоріше за все, гроші, які “бізнесмен” збирався віддати поліцейським, йому прийдеться витратити на штраф.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому розі п’яний водій намагався підкупити патрульних.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору