Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як зустрічати рік Кролика, щоби привернути до себе удачу

До Нового року залишилися лічені дні. У магічну новорічну ніч кожен намагається зробити все, щоб весь наступний рік пані Удача була до нього прихильною. За китайським календарем наступний рік буде роком Чорного Водяного Кролика. 

Як задобрити це миле домашнє звірятко у хвилини зустрічі Нового року розповість Інформатор.

На відміну від року, що йде, а це був рік бурхливого, агресивного, авантюристичного Тигра, Кролик – тварина тиха, спокійна, домашня. Вона не любить ані різких звуків, ані всього занадто яскравого та блискучого, незвичного. Тому астрологи радять зустріти Новий рік вдома, у тихому сімейному колі з найріднішими людьми. Гостей запросити, звичайно, не забороняється, але не забудьте про ваших родичів, особливо далеких. Не зможете запросити – відвідайте, зателефонуйте, загалом – дайте знати, що ви ще сім’я.

Під забороною галасливі гулянки, фейєрверки, гучна музика. Цього Кролик боїться й може просто сховатися від вас подали, а разом з ним і вдача.

До речі, у наш час неприємності від бурхливих гулянь можна отримати миттєво, адже петарди та вибухи заборонені. За перебування ж на вулиці під час комендантської години можна загриміти до поліції й провести там залишок новорічної ночі.

На святковий стіл обов’язково подайте блюда з овочів та фруктів. Кролик це обожнює. Він також оцінить вишуканість посуду та подачі страв.

Щодо святкового оформлення будинку, то ялинка повинна бути обов’язково. Кролику не має значення – жива вона чи штучна. Головне – прикрасити її та декорувати оселю синіми, золотими, шоколадними та зеленими прикрасами та гірляндами. Більше іграшок, зроблених своїми руками, виробів із дерева, картону, паперу. Згадайте, як чудово вирізати сніжинки із серветок або робити новорічні іграшки всією родиною. Кролик не любить пафосу та кричущих кольорів, надто яскравого декору та гучних хлопавок (про це ми вже говорили, просто нагадуємо).

Якщо з ялинкою не виходить, то достатньо буде і ялинкових гілочок у гарних вазочках. Поставте їх на стіл, прикрасьте. Це теж мило, красиво і дуже новорічно.

Тепер про одяг. “Леопардове” та “зміїне” вбрання заборонено однозначно. Кролика це образить. Виключені також різні гострі аксесуари – булавки, шипи, заклепки та таке інше. Кольори та тканини натуральні, пісочні, зелені, теракотові, гірчичні, оливкові, пудрові… Чорний та блакитний – поза конкуренцію, адже  Кролик Чорний, Водяний. І ніякого натурального хутра навіть штучного!

До речі, модники, які розуміються на гороскопах, запевняють, що чудовим варіантом святкового костюма будуть… джинси. Все ж таки натуральні, жоден Кролик не підкопається.

Як що ж дуже хочеться блиску в образі, то нехай його буде небагато. При цьому вбрання не повинно відрізнятися екстравагантністю, якщо це не сцена та не карнавальний костюм.

А взагалі за китайським календарем рік Кролика почнеться лише 22 січня. Але чому зволікати й не запросити пухнастика до себе у життя заздалегідь.

Про те, що недоречно дарувати на Новий 2023 рік, Інформатор писав раніше.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору