Кривий Ріг До сайту

Готуємо куряче філе у майонезно-гірчичному клярі

Курка є простим і доступним продуктом, з якого можна приготувати багато цікавих страв. До прикладу – філе у майонезно-гірчичному клярі.

Реклама

Ніжне, соковите й ароматне м’ясо в хрусткому клярі не залишить байдужим нікого – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Приготування:

Куряче філе помити, просушити, нарізати довгими смужками.

З’єднати 3 столові ложки крохмалю, 3 столові ложки майонезу, 3 яйця, 1 столову ложку гірчиці, сіль, перець на свій смак, перемішати. Викласти м’ясо у суміш і залишити маринуватися мінімум на 1,5 години (максимально – на 2-3 дні).

Реклама

Філе смажити в розігрітій олії до рум’яної скоринки з двох боків.

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети з капусти та рису.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Реклама