Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо куряче філе у майонезно-гірчичному клярі

Курка є простим і доступним продуктом, з якого можна приготувати багато цікавих страв. До прикладу – філе у майонезно-гірчичному клярі.

Ніжне, соковите й ароматне м’ясо в хрусткому клярі не залишить байдужим нікого – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 0,5 кг;
  • крохмаль – 3 столові ложки;
  • майонез – 3 столові ложки майонезу;
  • яйця – 3 шт.
  • гірчиця –  1 столову ложку;
  • сіль, перець – на свій смак.

Приготування:

Куряче філе помити, просушити, нарізати довгими смужками.

З’єднати 3 столові ложки крохмалю, 3 столові ложки майонезу, 3 яйця, 1 столову ложку гірчиці, сіль, перець на свій смак, перемішати. Викласти м’ясо у суміш і залишити маринуватися мінімум на 1,5 години (максимально – на 2-3 дні).

Філе смажити в розігрітій олії до рум’яної скоринки з двох боків.

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети з капусти та рису.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору