Пекти пироги, торти та тістечка з саморобним кремом на свята – це не завжди гарна ідея, тому що найчастіше в цей період у господинь мало часу. Тому на допомогу приходить простий, але дуже оригінальний десерт «Ялинка».
Ви можете спекти «Ялинку» з шоколадно-горіховою пастою, варенням або зі згущеним молоком – Інформатор.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 250 г;
- «Нутелла» – 4 ст. л.;
- Яйце – 1 шт.
Як приготувати десерт “Ялинка”:
Прикрашати “Ялинку” можна чим завгодно, головне, Ваша фантазія.
Раніше ми розповідали, як приготувати капусту пелюстку з буряком.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок