Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо новорічний десерт “Ялинка”

Пекти пироги, торти та тістечка з саморобним кремом на свята – це не завжди гарна ідея, тому що найчастіше в цей період у господинь мало часу. Тому на допомогу приходить простий, але дуже оригінальний десерт «Ялинка».

Ви можете спекти «Ялинку» з шоколадно-горіховою пастою, варенням або зі згущеним молоком – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 250 г;
  • «Нутелла» – 4 ст. л.;
  • Яйце – 1 шт.

Як приготувати десерт “Ялинка”:

Прикрашати “Ялинку” можна чим завгодно, головне, Ваша фантазія.

Раніше ми розповідали, як приготувати капусту пелюстку з буряком.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору