Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гірника Криворізького рудника “Суха Балка” нагородили орденом “За мужність”

Криворіжці ніколи не пасли задніх як у мирний, так і у воєнний час. Колишні шахтарі, сталевари, залізничники та інженери, взявши до рук зборю, боронять Україну від російських загарбників. Серед них заступник начальника дільниці рудника “Суха Балка” Володимир Михайленко, якого нещодавно нагородили орденом “За мужність“.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства: “У гірничовидобувну галузь Володимира Михайленка привів батько, який на той час працював на руднику. Освоювати ази професії довелося спочатку на шахті імені Фрунзе, потім на «Ювілейній». Робота з устаткуванням та обладнанням подобалася, стосунки в колективі ставали дружніми, а майстерність та вміння покращувалися. Згодом, Володимир Миколайович працював заступником начальника дільниці, завжди відрізнявся відповідальним ставленням до роботи, до працівників.
Коли розпочалася війна, Володимир Михайленко одразу пішов до військкомату, бо мав воєнний досвід з АТО, коли під Маріуполем тримав рубіж разом з побратимами.
Зараз боронить країну від окупантів у складі того ж підрозділу, на бойовому чергуванні з 15 березня. Володимир – артилерист, водій-заряджаючий установки БМ 21, відомої більшості, як «Град». На рахунку сміливого воїна багато виконаних бойових завдань, уражених цілей противника. Це він разом з іншими захисниками вітчизни зупинив ворожу колону, яка рухалася на Кривий Ріг.
За проявлений героїзм при виконанні бойового завдання Володимира Михайленка було нагороджено державною нагородою, орденом «За мужність».

Звичайний криворізький Герой Володимир Михайленко

Звичайний криворізький Герой Володимир Михайленко

Раніше Інформатор писав про те, що двох поліціянтів Криворізького районного управління поліції посмертно нагородили орденами «За мужність» III ступеня.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору