Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо ім‘я загиблого, внаслідок ракетної атаки, працівника “АрселорМіттал Кривий Ріг”

У ніч на 5 грудня Кривий Ріг зазнав обстрілу російськими крилатими ракетами. Руйнувань зазнав комбінат “АрселорМіттал Кривий Ріг”. У результаті було поранено трьох людей. Одна людина загинула.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, загинув працівник сортопрокатного цеху № 2 Володимир Ковальчук. Він працював бригадиром з переміщення сировини, напівфабрикатів і готової продукції у процесі виробництва. В ніч з 4 на 5 грудня був на зміні, на трудовому посту. Як розповів заступник начальника СПЦ-2 з обробки Роман Житникович, цех втратив висококласного професіонала, чудову людину.

За словами Романа:«Володимир виконував складні виробничі завдання. Він був відповідальним за швидке та якісне відвантаження споживачам нашого прокату, і справлявся з цим на «відмінно». Щодо роботи до нього не було жодних питань. Бригадир завжди готовий був допомогти колегам, дати розумну пораду, підтримати добрим словом, жартами у важку хвилину. Його дуже поважали на дільниці. Це важка втрата для нас, для цеху. Люди з суміжних цехів зустрічають мене, телефонують і співчувають».

Інформатор приносить свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Раніше Інформатор писав про те, що у комбінат “АрселорМіттал Кривий Ріг” влучили три крилаті ракети.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору