Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“АрселорМіттал Кривий Ріг” прокоментувало брехню розповсюджену росією, щодо обстрілів підприємства

«АрселорМіттал Кривий Ріг» спростувало інформацію, розповсюджену міністерством оборони рф, які в своєму Telegram-каналі та у відеозверненні речника прокоментувало нещодавній обстріл російськими ракетами Кривого Рогу та розповсюдило неправду про удар начебто «по складу ракетно-артилерійського озброєння в одному з цехів ArcelorMittal». Це не відповідає дійсності.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу підприємства, окрім факту удару по криворізькому гірничо-металургійному підприємству вночі 5 грудня, інформація міноборони рф є абсолютно неправдивою.

«АрселорМіттал Кривий Ріг» – частина міжнародної компанії АрселорМіттал, гірничо-металургійне підприємство, металопродукція якого використовується виключно в мирному будівництві. Компанія категорично спростовує наявність на підприємстві складів з воєнним озброєнням – будь-якими ракетами або пусковими установками.

В результаті цього жорсткого удару загинув наш співробітник і ще троє людей отримали поранення. Ми категорично протестуємо проти обстрілів мирних помешкань і вбивств українців.

Раніше ми повідомляли, хто загинув на підприємстві в результаті ракетної атаки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору