Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Окупанти можуть повторно завдати ракетного удару по Україні вже 6 грудня

Росія може завдати новий ракетний удар по території України вже у вівторок, 6 грудня. Українцям слід пам’ятати про небезпеку з повітря. Наша країна потребує більше сил та засобів для ефективного захисту. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната.

За словами Ігната, масований ракетний удар можуть повторити сьогодні. По-перше, свято (День ЗСУ, – ред.). По-друге, бачимо такі тенденції, що 10-11 жовтня, 17-18 жовтня завдавали ударів один день, на другий завдавали ударів дещо менше, але все-таки завдавали.

Він закликав українців постійно пам’ятати про ракетну загрозу.

“Треба бути до цього готовим.Вся нація українська повинна жити в таких реаліях, без жодної паніки, з холодним розумом. А ЗСУ будуть робити усе те, що роблять найкраще – захищати громадян, свою державу” – підкреслив Ігнат.

Ігнат додав, що під час минулої атаки українські військові знищили понад 60 російських ракет. Однак Україна потребує більше сил та засобів для ефективного захисту загроз із повітря.

Він зазначив, що сили протиповітряної оборони складаються із зенітно-ракетних військ, залученої авіації, а також мобільних вогневих груп, озброєних зенітно-ракетними комплексами. Результати показують серйозну підготовку захисників неба.

Нагадаємо, що через масовану ракетну атаку окупантів, 5 грудня, у більшості регіонів зникло світло, водопостачання, тепло і зв’язок. Президент України Володимир Зеленський заявив, що ППО збили більшість ракет, випущених по нашій країні. Одна з ворожих ракет впала в Молдові, де також фіксують проблеми с енергопостачанням. В Україні місцями почали запроваджувати аварійні відключення світла через ракетну атаку.

Раніше Інформатор писав про те, чим гатили росіяни та скільки ракет збило українське ППО під час масованого ракетного удару по Україні 5 грудня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору