Цей ніжний та простий салатик зазвичай готують у популярній мережі піцерій. Але вдома він вийде ще смачнішим.
Інформатор пропонує приготувати салат “Буніто”
Продукти
яйця – 4 шт.,
куряче м‘ясо – 200 г,
морква по корейські – 150 г,
сир твердий – 80 г,
спеції: сіль, перець – за смаком,
часник – 3-4 зуб.,
майонез – 3 ст.л. (повні).
Приготування:
Яйця відварити. Куряче м‘ясо також. Можна використовувати куряче філе, мені більше смакує м‘ясо зі стегна, то ж у мене з ним.
Підготувати інгредієнти, кожен окремо. М‘ясо дрібно порізати, яйця і сир потерти на середній терці. У майонез вичавити часник, перемішати та викласти в одноразовий кондитерський мішечок, відрізати в ньому маленький отвір.
Салат викладаємо шарами у роз‘ємному кільці (d 17см) в такій послідовності, перемащуючи кожен шар сіткою з майонезу і присипаючи спеціями: куряче м‘ясо – морква – яйця – сир. Прикрасити за бажанням і поставити на кілька годин в холодильник.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати бюджетні салати з ріпчастої цибулі
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова