Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області п’яна жінка напала на лікарів швидкої: у фельдшера струс мозку

Робота медиків швидкої допомоги інколи буває небезпечнішою аніж у поліцейських. Адже мати діло часом доводиться з людьми зовсім не адекватними. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, до медиків надійшов виклик про те, що у Кам’янському чоловік впав у під’їзді та травмував коліно. Швидка терміново прибула на місце. Виявилося, що потерпілий був п’яний. З ним була жінка, яка вчинила бійку. Їй не сподобалось питання про те, чи є в чоловіка алергія на медикаменти.

Єдиний вихід для бригади у таких ситуаціях – викликати поліцію та скоріше залишити приміщення і тікати від таких “хворих”. Але жінка стрибнула у ліфт, де махала кулаками й ногами, била, куди дістане. Результат – синці та струс головного мозку у фельдшера. Вона побила навіть водія.

Цього їй не вистачило. На наступний день в такому ж п’яному стані ця громадянка почала телефонувати старшому оперативному лікарю і провокувала її на скандал, чим заважала працювати. Бригада, яка була на виклику, подала заяву до поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області вітчим побив 7-річного хлопчика, хворого на епілепсію.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору