Простий і дуже смачний торт Мурашник — блискуча ідея, коли потрібно швидко і з невеликою кількістю продуктів приготувати справжній торт.
Інформатор радить приготувати смачний та дуже легкий торт у приготуванні для всієї сім’ї.
Інгредієнти:
- Борошно – 500 г
- Розпушувач – 2 ч.л.
- Вершкове масло – 400 г
- Яйця – 2 шт
- Молоко – 150 мл
- Згущене молоко – 200 мл
- Шоколад – 100 г
Як приготувати торт Мурашник
Змішуємо борошно з розпушувачем.
У каструлі розтоплюємо 200 г вершкового масла. Потім додаємо яйця, молоко, борошно і добре перемішуємо. Кладемо тісто в холодильник на 1 годину.
Ставимо духовку на розігрів до 180 º С. Деко для випічки змащуємо олією або застилаємо спеціальним папером.
Готове тісто ділимо на маленькі шматочки і викладаємо їх на деко. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин.
Готуємо крем
Збиваємо міксером 200 г вершкового масла, додаємо в нього варене згущене молоко і збиваємо до однорідної маси.
Формуємо Мурашник
Тісто перемішуємо з кремом і викладаємо на блюдо гіркою. Поливаємо торт розтопленим шоколадом і даємо просочитися. Торт Мурашник готовий!
Раніше ми розповідали, про всяк випадок: як спекти хліб без газу та духовки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок