Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі скаржаться на масовий випуск безпритульних тварин на вулиці

Останнім часом до Криворізького центру поводження з тваринами стали надходити скарги на те, що нібито машина цього підприємства здійснює масовий випуск безпритульних тварин в різних районах нашого міста.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на КП “Центр поводження з тваринами”, відлов та випуск безпритульних тварин, здійснюється мікроавтобусом, який має логотип підприємства, та тільки у робочий час, а саме з Пн. по Пт. з 08.30 до 15.30.

Так виглядає машина Центру поводження з тваринами

Так виглядає машина Центру поводження з тваринами

Логотип Центру поводження з тваринами

Логотип Центру поводження з тваринами

Працівники підприємства під час своєї роботи мають службові посвідчення, та акт – завдання на відлов або випуск тварин. Також будь – яка інформація стосовно відлову/ випуску тварин відбивається на сторінці Центру в Facebook: https://www.facebook.com/ZooCentreKR
Всі тварини, які проходять через КП “Центр поводження з тваринами” КМР мають рожеву бірку на вусі та вживлений мікрочіп, які зареєстровані в єдиній системі Animal ID.
КП “Центр поводження з тваринами” просить всіх, хто стане свідком стихійного випуску тварин, за можливості, зробити фото авто та тварин та повідомити їх.
Раніше Інформатор писав про те, як відрізнити стерилізовану собаку у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору