Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області місцевий мешканець ходив з червоним прапорцем та комуністичною символікою

У Нікополі Дніпропетровської області місцевий мешканець ходив по вулицях з червоним прапорцем у руках та одязі із забороненою комуністичною символікою. Таким чином він намагався пропагувати давно зниклий радянський союз.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 2 листопада вдень 33-річний житель Нікополя ходив вулицями міста в одязі та з прапорцем із символікою забороненої в Україні комуністичної партії. Небайдужі громадяни повідомили про це поліцію.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили місцевого мешканця у футболці та кепці із комуністичною символікою, який тримав в руках червоний прапорець.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
14 листопада “борцю за комунізм” оголосили про підозру за ч. 1 ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі чоловік за носіння футболки із “серпом та молотом” отримав умовний термін

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору