Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізька спортивна школа відзначає свій 50-річний ювілей

Восени 2022 року ДЮСШ №2  в Інгулецькому районі виповнюється 50 років. За підсумками роботи в 2021 році ДЮСШ №2 посіла І місце серед 10 спортивних шкіл міста Кривого Рогу та стала однією з кращих в Дніпропетровській області. На сьогоднішній день у ДЮСШ №2 функціонує 10 відділень з різних видів спорту, спортивна база складається з трьох власних спортивних споруд.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ДЮСШ №2.

В різні роки школу очолювали справжні патріоти Інгулецького району віддані своїй справі: Гончаров Володимир Григорович, Рижков Євген Вікторович, Жулавська Світлана Іванівна, Трунов Олег Олексійович.
Зараз школу очолює Малиш Петро Петрович – Заслужений тренер України з боротьби вільної, нагороджений нагрудним знаком «Софія Русова» та нагрудними знаками «За заслуги перед містом» ІІ та ІІІ ступенів.

Весь педагогічний колектив школи – справжні професіонали своєї справи. Нагрудним знаком «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня нагороджені Заєць Олександр Семенович, Турчин Юрій Васильович, Біла Лілія Леонтіївна. Лозний Олександр Васильович, який також має звання Заслужений тренер України з боротьби вільної.

Тренерсько-викладацьким складом школи з різних видів спорту за 50-ти річний період підготовлено:

Заслужених Майстрів спорту – 1

Майстрів спорту Міжнародного класу – 3

Майстрів спорту України – 48

“Сьогодні в країні іде війна, тому святкувати не час. Проте ми щиро віримо в скорішу перемогу та сподіваємось відсвяткувати 51-річницю в мирній, вільній та незалежній Україні. Слава Україні”, – пишуть співробітники спортивної школи.

Раніше ми розповідали про 150-річний ювілей, який відзначила криворізька гімназія.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору