Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо цукати з гарбуза

Цукати використовують не тільки як солодкість, але і як прикраса для желе, пирога або торта. Гарбузове зацукровані шматочки містять корисні речовини, а також вітаміни групи А, В, С і Е. Цукати незамінні в боротьбі із стресами, апатією та астенією.

Інформатор розповість вам секрети приготування цукатів з гарбуза.

Інгредієнти:

  • цукор – 200 г;
  • гарбуз – 1 кг;
  • мед – 60 мл;
  • цитрус – 1 шт.;
  • цукрова присипка.

Час приготування: 4 години.

Калорійність: 305 ккал.

Рецепт: 

Гарбуз нарізати на невеликі шматочки, засипають цукром і отставляется на ніч. Вранці сік потрібно злити в іншу ємність. Лимон потрібно нарізати маленькими скибочками, видалити всі кісточки і подрібнити за допомогою блендера або дрібної терки.

Потім оброблений лимон змішується з соком з гарбуза і медом. Потім отримана суміш доводиться до кипіння і уварюється протягом 3 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати тістечка “Картопля”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору