Цукати використовують не тільки як солодкість, але і як прикраса для желе, пирога або торта. Гарбузове зацукровані шматочки містять корисні речовини, а також вітаміни групи А, В, С і Е. Цукати незамінні в боротьбі із стресами, апатією та астенією.
Інформатор розповість вам секрети приготування цукатів з гарбуза.
Інгредієнти:
- цукор – 200 г;
- гарбуз – 1 кг;
- мед – 60 мл;
- цитрус – 1 шт.;
- цукрова присипка.
Час приготування: 4 години.
Калорійність: 305 ккал.
Рецепт:
Гарбуз нарізати на невеликі шматочки, засипають цукром і отставляется на ніч. Вранці сік потрібно злити в іншу ємність. Лимон потрібно нарізати маленькими скибочками, видалити всі кісточки і подрібнити за допомогою блендера або дрібної терки.
Потім оброблений лимон змішується з соком з гарбуза і медом. Потім отримана суміш доводиться до кипіння і уварюється протягом 3 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати тістечка “Картопля”.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок