Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пісочне печиво з джемом: готуємо смаколики вдома

Смачне домашнє печиво – чудові ласощі до чаю або кави. Готується таке печиво доволі просто та із доступних компонентів. У тісто за бажанням можна додати будь-які горіхи або насіння, а зверху – будь-яким джемом, повидлом чи варенням.

Інформатор розповість легкий рецепт печива.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Вершкове масло – 180 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.
  • Густе варення (джем, повидло) – 100 г

Рецепт пісочного печива:

Масло вершкове слід заздалегідь дістати з холодильника, аби воно розм’якло.

Додати яйце, знову збити. Ввести борошно і міксером довести тісто до однорідної в’язкої консистенції.

За допомогою насадки і кондитерського мішка відсадити печиво на деко, змащене маслом. Якщо немає мішка, то тісто можна скачати кульками. Потім зробити пальцями поглиблення у центрі й наповнити його варенням.

Відправити печиво у попередньо розігріту до 220°С духовку приблизно на 10-12 хвилин. Готове печиво зняти з дека й остудити.

Раніше ми розповідали, як приготувати закуску з моркви та сиру за п’ять хвилин.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору