Кажуть, шо нове – це добре забуте старе. Цю просту, але дуже смачну, дешеву, корисну та швидку страву дуже любили наші мами та бабусі. Час її згадати.
Інформатор пропонує приготувати закуску з моркви та сиру. Підійде вона і щоб нафарширувати яйця до святкового столу, і щоби просто швидко перекусити у будні, навіть коли відключили електроенергію
Продукти
дві сирі моркви;
два плавлених сирка;
три зубчики часнику;
чорний мелений перець – за смаком;
третина чайної ложки солі;
три столові ложки майонезу.
Приготування
Сиру моркву (середнього розміру) очищаємо, ретельно промиваємо і натираємо на середній тертці. Моркву вибирайте яскравого оранжевого кольору, вона найбільш солодка і соковита.
Плавлені сирки кладемо хвилин на 10 в морозильну камеру, щоб було легше натирати. Потім дістаємо, натираємо, як і моркву, на середній тертці.
У миску відправляємо моркву і плавлені сирки, додаємо подрібнений часник: його можна пропустити через прес або натерти на дрібній тертці.
Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо густим майонезом, розмішуємо. Можна додати зелень чи улюблені спеції. Смак стане яскравішим.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати гостру закуску з курячих шлуночків.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова