Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ампутація ніг, уламки снаряду у легенях: як у лікарні Дніпропетровської області рятували цілу родину після ворожого обстрілу

Ворожий артобстріл повністю зруйнував будинок сім’ї з Донеччини, а родина з чотирьох осіб отримала численні важкі травми. Рятували поранених у Дніпрі. На щастя всі живі, але батько і мати залишилися без однієї ноги, а сини осколкові поранення і контузію.

Повідомляє Інформатор з посиланням на гендиректора лікарні Мечникова у Дніпрі Сергія Риженко.

37-річна Юлія працювала бухгалтером у Бахмуті. 18 жовтня, снаряд великого калібру влучив у будинок, де знаходилася вся родина Юлії. Всіх чотирьох доставили до найближчої лікарні надали допомогу, евакуювали до Дніпра.

Чоловік з ампутацією кінцівки, в сина 19 років – осколковий перелом плеча, в сина 16 років контузія.

В Юлії були найважчі поранення грудної клітини, розрив трахеї, травматична ампутація правої ноги, осколкові поранення лівої гомілки.

“Завідувач відділення реанімації № 1 Мечникова, Володимир Дубина на протязі тижня не виходячи з відділення рятував жінку. Юля прийшла до тями, заливається сльозами. Проситься до сім’ї. Зі здорової родини тепер всі інваліди. Без житла, коштів тільки надії”, – розповів Сергій Риженко.

Раніше ми розповідали, як лікарі рятували породіллю і приймали пологи у дорозі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору