Кривий Ріг До сайту

На Донеччині загинув снайпер-розвідник з Криворізького району

Захищаючи Україну, біля населеного пункту Спірне Донецької області загинув старший навідник – снайпер розвідувального взводу, 34-річний сержант Володимир Миколайович Шаповал, родом із села Миколаївка Софіївської громади. 

Реклама

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку РДА.

Володимир був хоробрим воїном, вірним та відданим військовій справі. Мужньо і відважно боровся до останнього подиху. Справжній патріот, він віддав найцінніше, захищаючи рідну землю – своє життя.

Реклама

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині загиблого захисника, всім близьким і рідним, всім, хто знав та поважав мужнього воїна, гарного сина і брата, люблячого чоловіка і батька. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише родини Володимира, а й усіх, кого захищав хоробрий воїн, за кого віддав своє життя… У гіркій скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю українського воїна та його подвигами, його сміливістю та відданістю рідній Батьківщині. Вічна слава та вічна пам’ять Герою», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми розповідали, що нацгвардієць розстріляв військових на заводі Південмаш у Дніпрі: справу направили до суду.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Реклама

Євгенія Глубінок