Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув снайпер-розвідник з Криворізького району

Захищаючи Україну, біля населеного пункту Спірне Донецької області загинув старший навідник – снайпер розвідувального взводу, 34-річний сержант Володимир Миколайович Шаповал, родом із села Миколаївка Софіївської громади. 

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку РДА.

Володимир був хоробрим воїном, вірним та відданим військовій справі. Мужньо і відважно боровся до останнього подиху. Справжній патріот, він віддав найцінніше, захищаючи рідну землю – своє життя.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині загиблого захисника, всім близьким і рідним, всім, хто знав та поважав мужнього воїна, гарного сина і брата, люблячого чоловіка і батька. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише родини Володимира, а й усіх, кого захищав хоробрий воїн, за кого віддав своє життя… У гіркій скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю українського воїна та його подвигами, його сміливістю та відданістю рідній Батьківщині. Вічна слава та вічна пам’ять Герою», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми розповідали, що нацгвардієць розстріляв військових на заводі Південмаш у Дніпрі: справу направили до суду.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору