Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачно, просто, незвично: готуємо курячі крильця запечені у пиві

Золота осінь – самий час для дружніх вечірок. На таких вечірках заведено подавати щось дуже смачне, просте й незвичне.

Інформатор пропонує приготувати курячі крильця, запечені у пиві.  Готуються вони лише з двох інгредієнтів, а смак такий, що можна з’їсти навіть с посудом.

Продукти

  • курячі крильця – 500 гр
  • світле пиво – 0,5 л
  • спеції (карі, часник, мелений перець. сіль).

Приготування

Змішуємо кари, соль, перець, пропущений через прес часник.

Натираємо сумішшю крильця та залишаємо маринуватися на одну годину.

Викладаємо їх у форму для запікання та заливаємо пивом на 2/3 висоти.

Ставимо крила у холодну духовку та випікаємо при температурі 220-250 градусів 40-50 хвилин. Головне у цей час не захлинутися слиною від аромату, котрий буде йти з духовки.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати запечені курячі крильця з травами.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

 

 

Нагору