Золота осінь – самий час для дружніх вечірок. На таких вечірках заведено подавати щось дуже смачне, просте й незвичне.
Інформатор пропонує приготувати курячі крильця, запечені у пиві. Готуються вони лише з двох інгредієнтів, а смак такий, що можна з’їсти навіть с посудом.
Продукти
- курячі крильця – 500 гр
- світле пиво – 0,5 л
- спеції (карі, часник, мелений перець. сіль).
Приготування
Змішуємо кари, соль, перець, пропущений через прес часник.
Натираємо сумішшю крильця та залишаємо маринуватися на одну годину.
Викладаємо їх у форму для запікання та заливаємо пивом на 2/3 висоти.
Ставимо крила у холодну духовку та випікаємо при температурі 220-250 градусів 40-50 хвилин. Головне у цей час не захлинутися слиною від аромату, котрий буде йти з духовки.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати запечені курячі крильця з травами.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Альона Свірідова