Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо смачну вечерю: запечені курячі крильця з травами

Запечені курячі крильця у домашніх умовах – страва надзвичайно смачна й дуже апетитна на вигляд. За рахунок трав крильця мають пікантний смак. 

Інформатор пропонує вам запечені крильця, які ви зможете приготувати на вечерю дуже швидко і при цьому будете насолоджуватись їх смаком.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих крил без кінчиків;
  • 3 ст.л. оливкової олії;
  • сік половинки лимона;
  • порубані кілька гілочок чебрецю, петрушки або іншої зелені.

Рецепт приготування курячих крилець на вечерю:

1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Обваляйте крильця в суміші солі, перцю, оливкової олії і лимонного соку (трохи залиште). Викладіть крильця на деко так, щоб між ними було достатньо місця, і відправте в духовку.

2. Готуйте 15 хвилин, потім переверніть і запікайте ще 10-15 хвилин. Посипте крильця рубаними травами і цибулею, збризніть лимонним соком і подавайте. За бажанням можна додатково приготувати гарнір з картоплі або рису.

Смачної вечері!

Раніше ми розповідали, про рецепт десерту з персиком від Ектора Хіменеса — Браво.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору