Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Новий зимовий одяг і взуття отримають діти сімей вимушених переселенців у Кривому Розі: пункти видачі

Люди пробиралися через посадки, переходили річку, виїжджали на велосипедах, вивозили дітей та старих на тачках. Зрозуміло, що жодні зимові куртки люди з собою не брали – документи в кращому разі. І то не всі встигали взяти і їх. Тому спільно з UNICEF та Мінреінтеграції у Кривому Розі допоможуть з одягом «новим криворіжцям» віком до 14 років.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на раду оборони міста.

До комплекту зимового одягу входить: зимова куртка, светр/джемпер, термобілизна, зимові та спортивні штани, шкарпетки, зимові чобітки, шапка та шарф, рукавички. Набір складений відповідно до віку дитини, а саме: від 1 до 3 років; від 4 до 5 років; від 6 до 7 років; від 8 до 9 років; від 10 до 11 років; від 12 до 14 років.

Допомога надаватиметься уповноваженому представнику сім’ї при пред’явлені документів, які підтверджують його особу (паспорт) та довідок внутрішньо переміщених осіб на дітей у віці від 1 до 14 років, на яких видається одяг.

Для видачі наборів у кожному районі міста створені Пункти видачі гуманітарної допомоги, які працюватимуть з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00.

Весь одяг вже на складі, так що прохання те саме, як і при видачі продуктів – не треба створювати черги, отримають усі. У пунктах видачі є телефони – можна уточнити коли приходити.

Пункти видачі зимових речей “новим маленьким криворіжцям”

Пункти видачі зимових речей “новим маленьким криворіжцям”

Раніше ми писали, як ВПО можуть отримати грошову допомогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору