Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Два побратими з Дніпропетровської області віддали своє життя за Україну

 28 вересня на Донеччині, в боях за Україну загинули двоє побратимів – Сергій Володимирович Столбцов та Максим Дашкевич. Ворожа ракета влучила в бліндаж, де вони знаходилися.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Сергія Рєзніка.

Сергій Володимирович Столбцов, завідувач кафедри природничих наук в Дніпропетровському ліцеї інформаційних технологій при ДНУ, вчитель географії, спортсмен залишиться в пам’яті колег, студентської та учнівської молоді, мешканців Новомосковська, своїх колишніх педагогів, своїх друзів як патріотична, відповідальна, сумлінна, з неабияким хистом до науки розумна людина.
Сергій Столбцов народився і виріс в Дніпрі, навчався в школі № 6, був активним членом міського спортивного клубу «Байпас». До повномасштабного вторгнення викладав географію в одному з ліцеїв Дніпра.

Після 24 лютого став в ряди бійців за свою країну рядовим солдатом територіальної оборони, а за два тижні до трагічної загибелі був призначений командиром взводу 102 батальйону ТРО.

Максим Геннадійович Дашкевич народився і все життя прожив у Новомосковську. У Територіальну оборону пішов добровольцем. Служив у 102 батальйоні.
36-річний Максим був побратимом Сергія Столбцова. 28 вересня ворожа ракета влучила в бліндаж, де вони знаходилися. У Максима Дашкевича залишився 11-річний син.

Слава Героям!

Раніше ми розповідали, що українців попереджають про можливі масовані атаки російськими військами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору