Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Росіяни заявили про готовність громити всю інфраструктуру України: що за цим стоїть

Днями  депутат Держдуми миронов заявив, що «спецоперація», що проводиться в Україні, набуває нового характеру. Мова йде вже не про “рятування російськомовного населення”, а про звільнення нібито їх власних земель.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, російський депутат сказав наступне: “Ми зобов’язані звільнити наші землі… Настав час громити всю інфраструктуру… України: тягові підстанції, електростанції, всі мости і дороги”
Що це означає? Як пише Центр протидії дезінформації, ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, аналітики ЦПД відслідковували тенденції «гучних» заяв. В росії все працює за звичним шаблоном:
Божевільні заяви депутатів Держдуми підхоплює роспропаганда, а за деякий час військові рф намагаються втілити ці «плани» в життя.
Подібні заяви пов’язані з поразками на лінії фронту і рашисти, прикриваючись порятунком мирних осіб, вже готові відкрито нищити цивільні об’єкти.
У своїй заяві миронов лише забув пояснити, як знищення енергетичної інфраструктури має врятувати життя мирних громадян…

Що до простих українців, то їм слід пам’ятати, що ракетні атаки росіян швидко не закінчаться, Але якщо і електростанції, і мости, і дороги ми обов’язково відбудуємо, то повернути життя людей невзмозі ніхто. А тому треба не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та ховатися в укриття. В крайньому разі виконувати правило “двох стін”.
Раніше Інформатор писав про те, що 19 вересня опівночі російські війська обстріляли Південноукраїнську АЕС.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору