Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Барани, риба, автомобілі: на що міняють життя росіян, щоб кинути їх на війну проти України

“Часткова” мобілізація у російській федерації йде повним ходом. Призивають усіх — першокурсників, чоловіків без бойового досвіду, багатодітних батьків, людей з інвалідністю. Військово-політичному керівництву росії байдуже на тих, кого вони відправляють на війну проти України в якості “гарматного м’яса”. Натомість їхнім сім’ям обіцяють рибу, автомобілі та баранів. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, навіть з телефонних розмов полонених росіян чутно, як їхні родини засмучуються, коли дізнаються, що ті живі. Адже у такому випадку їм не світить коштовний “приз” у вигляді авто та їжі. На що тільки не здатні росіяни, аби вислужитися перед російським керівництвом, якому байдуже на них.

До речі окупанти завдяки війні дізналися, що мати туалет в будинку, ноутбук, телевізори, інтернет та асфальт в селах — це нормально і не розкіш, а звичайні речі, які можуть собі дозволити українці, які на відміну від росіян працюють, а не прийшли у чужу країну вбивати та мародерити. Однак і сім’ї мобілізованих не краще, вони готові віддати життя чоловіків, братів, батьків в обмін на рибу, баранів або авто.

Авто

21 вересня, у росії заявили про проведення часткової мобілізації і за словами Шойгу до російської армії планують призвати 300 тисяч осіб. Та виявилось, що кількість майбутніх мобілізованих відповідає заявленій АвтоВАЗом кількості гробових Лад, які планують виготовити вже у 2023 році. У соціальних мережах жартують, що в АвтоВАЗ приготувалися завчасно, аби на момент, коли мобілізовані на війну проти України солдати вже стануть 200-тими їх замінити Ладами.

Риба

Родичі мобілізованих жителів російського Сахаліну отримають по 5 кілограмів риби на людину в рамках “підтримки від держави”. Керівництво області вже домовилося з рибопромисловцями. Тож на Сахалінську область виділять близько 9 тонн свіжомороженої риби. Це камбала, минтай, кета. Найближчим часом у сім’ї мобілізованих жителів волонтери принесуть приблизно 5-6 кілограмів на людину.

Барани

Влада російської Туви не забарилася і вирішила роздати баранів сім’ям мешканців регіону, призваних у рамках мобілізації. Кожна сім’я отримала по одній голові барана. Загалом серед мешканців різних районів регіону розподілили 91 тварину.

Зазначимо, що це не всі варіанти заохочення для кидання гарматного м’яса на війну. Ще росіянам роздають гроші (5 тисяч рублів, виходить 1 500 гривень), картоплю, борошно, вугілля та дрова. Їм байдуже на те, що вони більше не побачать своїх чоловіків, головне виконувати вказівки путіна і ми час від часу говорити, що “ми не интересуемся палітікай”. Кожен громадянин росії повинен розуміти, що вони також несуть відповідальність за війну, яку розв’язала їхня країна. Бо вони мовчать, погоджуються та виправдовуються, що їхній голос нічого не вирішує.

Раніше Інформатор писав про те, що після того, як 21 вересня путін оголосив “часткову” мобілізацію, росіяни стали масово шукати в інтернеті, як її уникнути.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору