Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Економній господині: як приготувати зелені помідори “Кобра”

На вулиці жовтень. Господарі наводять лад на городах. Зелені помідори, які залишилися на кущах, вже не визріють. Але не привід їх викидати.

Інформатор розповість, як перетворити такі недозрілі овочі на чудову закуску, яка обов’язково сподобається всім, хто полюбляє гостреньке.

Зелені помідори “Кобра”

Продукти

– Зелені помідори – 2,5 кг.

– Часник – 3 гол.

– Сіль – 3 ст. лож.

– Цукор – 3 ст. лож.

– Оцет – 150 гр. – 9%

– Перець гострий (червоний чи зелений) – 2 середні стручки.

Приготування

Помідори наріжемо тонко півкільцями.

Червоний стручковий перець нарізати тонкою соломкою або кільцями. Якщо ви не любити дуже гостре, видаліть насіння. Це треба робити обов’язково у резинових рукавичках, щоб зберігти руки.

Видавити через прес часник, додати сіль, цукор та оцет. Перемішати ложкою, лопаткою, але не руками (інакше горітимуть руки), складемо в банки і закатаємо. Можна просто закрити капроновою кришкою та зберігати у льосі.

Коштувати таку смакоту можна через 1,5 – 2 місяці.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати ліниву лазанью.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору