Кривий Ріг До сайту

Готуємо французький цибульний суп удома

Осінь принесла рясний урожай, морозні ночі і легкий смуток. І все ж цей сезон – один з найкращих пір року для того, щоб спробувати приготувати нову осінню страву – цибульний суп.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати легку страву на вечерю.

Інгредієнти:

Реклама

Приготування:

Цибулю нарізати півкільцями і впродовж півгодини пасерувати на вершковому маслі у великій сковороді або сотейнику. До цибулі додати картоплю, нарізану кубиками, і залити бульйоном. Варити до готовності картоплі і додати сіль, перець. Отриману масу слід трохи остудити і подрібнити блендером. Після чого необхідно додати вершки, сік лимона (або вино) і спеції. В принципі, суп готовий, і подавати його слід з грінками з білого хліба. Але якщо ви хочете повної відповідності класиці, то приготований суп варто перелити в порційні горщики для запікання і рясно посипати тертим сиром. В такому випадку суп буде готовий до поїдання після запікання в духовці до золотистої скоринки сиру.

Смачної вечері!

Реклама

Раніше ми розповідали, про те, як смачно приготувати гарбузову кашу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Реклама