Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як повернути собі літо:готуємо рецепт десерту з персиком від Ектора Хіменеса – Браво

У літню пору все здається гарнішим. Хочеться любити й творити, сидіти на березі моря, їсти сезонні фрукти та запасатися вітамінами на весь рік. Однак коли приходять осінні будні, часом хочеться повернутись у ті чудові моменти хоча б на хвилинку. 

Інформатор пропонує приготувати рецепт чудового літнього десерту від Ектора Хіменеса – Браво.

Інгредієнти:

  • персик — 1 шт.
  • малина — 100 г
  • вода — 20 г
  • цукор — 40 г
  • морозиво — 1 кулька
  • коньяк — 10 г
  • мигдалеві пластівці — 10 г

Рецепт десерту:

Персик потрібно розрізати навпіл та залити на десять хвилин коньяком.

Малину змішати з цукром і водою у сотейнику та прогрівати протягом восьми хвилин, після чого перебити й процідити через сито. Завдяки цьому процесу вийдуть малинові кулі.

Потім потрібно дістати персик з коньяку та обсмажити його, бажано на грилі.

У кінці зібрати десерт досить просто: викласти на тарілку персик, малинове кулі, а зверху – кульку морозива та мигдалеві пластівці.

Раніше ми розповідали, про рецепт пиріга «Равлик».

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Нагору