Пиріг “Равлик” з курячим фаршем і луком. Ніжна начинка, яка тане в роті, і дивовижний смак тонкого лаваша – це дуже смачно.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 Штуки (Тонкий)
- Фарш Курячий – 300-350 Грам
- Цибуля – 1 Штука
- Яйця – 2 Штуки
- Крем – 3 Ст. Ложки
- Сир твердий – 70 грамів
- Сіль – до смаку
- Перець Духмяний Мелений – до смаку
- Паприка – до смаку
Спосіб приготування:
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибулю дрібно наріжте.
Попередньо обсмажувати цибулю до м’якості, але можна додавати в фарш і сирим.
До фаршу додайте цибулю, додати сіль і перець до смаку. Я додаю досить багато, мені подобається, який аромат вона надає фаршу.
Перемішайте фарш.
Листи лаваша розрізати навпіл і кожен шматок змастіть фаршем.
Загорніть лаваш з фаршем в рулет. Форму для запікання змастіть рослинною олією. Утворені рулети з лаваша викладіть у форму у вигляді равлика — починайте з центру і поступово просувайтеся до країв форми.
Змішайте сметану, яйця і натертий на дрібній тертці твердий сир, додайте трохи солі і чорний мелений перець. гарненько перемішайте.
Отриманою сумішшю залийте равлика з лаваша.
Запікайте равлика з лаваша в духовці, розігрітій до 200 градусів, 30-40 хвилин. Заливка повинна запектися, а начинка повністю приготуватися.
Смачного!
Раніше ми писали про 7 рецептів з яєць.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок