Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо закусочний пиріг “Равлик” з лаваша: простий рецепт за 10 хвилин

Пиріг “Равлик” з курячим фаршем і луком. Ніжна начинка, яка тане в роті, і дивовижний смак тонкого лаваша – це дуже смачно. 

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 Штуки (Тонкий)
  • Фарш Курячий – 300-350 Грам
  • Цибуля –  1 Штука
  • Яйця – 2 Штуки
  • Крем – 3 Ст. Ложки
  • Сир твердий – 70 грамів
  • Сіль – до смаку
  • Перець Духмяний Мелений – до смаку
  • Паприка –  до смаку

Спосіб приготування:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Цибулю дрібно наріжте.

Попередньо обсмажувати цибулю до м’якості, але можна додавати в фарш і сирим.

До фаршу додайте цибулю, додати сіль і перець до смаку. Я додаю досить багато, мені подобається, який аромат вона надає фаршу.

Перемішайте фарш.

Листи лаваша розрізати навпіл і кожен шматок змастіть фаршем.

Загорніть лаваш з фаршем в рулет. Форму для запікання змастіть рослинною олією. Утворені рулети з лаваша викладіть у форму у вигляді равлика — починайте з центру і поступово просувайтеся до країв форми.

Змішайте сметану, яйця і натертий на дрібній тертці твердий сир, додайте трохи солі і чорний мелений перець. гарненько перемішайте.

Отриманою сумішшю залийте равлика з лаваша.

Запікайте равлика з лаваша в духовці, розігрітій до 200 градусів, 30-40 хвилин. Заливка повинна запектися, а начинка повністю приготуватися.

Смачного!

Раніше ми писали про 7 рецептів з яєць.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору