Кривий Ріг До сайту

Готуємо смачні спагетті з фрикадельками від “Леді та Бродяги”

Спагетті з фрикадельками в томатному соусі – це зручна страва, тому що готується відразу і м’ясо і гарнір. Та ще це улюблена вечеря дорослих, дітей та “Леді і Бродяги”.

Реклама

Інформатор пропонує скуштувати улюблену страву з мультика.

Приготування соусу:

Реклама

Цибулю натерти на тертці або дуже дрібно нарізати.

Часник очистити та дрібно порубати.

У сковороді розігріти оливкову олію, додати часник, мелений перець та сіль.  Смажити трохи понад 1 хвилини.

Реклама

Додати до часнику різані томати.  Перемішати.

Додати в соус гілочки базиліка.  Накрити сковороду кришкою і тушкувати соус близько 20 хвилин|мінути| на повільному вогні.

Приготування Фрикадельок:

Реклама

Часник очистити та подрібнити.

Петрушку вимити і дрібно посікти.

Шматок хліба очистити від скоринки.  Хлібний м’якуш замочити в молоці, потім віджати.

Реклама

Сир натерти на дрібній тертці.

У мисці з’єднати фарш, часник, хліб, тертий сир, яйце та рубану петрушку.  Посолити, поперчити додати|добавляти| мускатний горіх.

Все ретельно перемішати.

Вологими руками сформувати з фаршу невеликі фрикадельки.

Викласти фрикадельки у томатний соус.  Гасити під кришкою 15-20 хвилин.  У середині гасіння фрикадельки перевернути.

Приготування спагетті:

Спагетті відварити у підсоленій воді з додаванням оливкової олії за станом al dente.  Пасту відкинути на друшляк.

Розкласти готову пасту по тарілках.  Зверху викласти фрикадельки та полити томатним соусом.  Подати спагетті із фрикадельками до столу, прикрасивши гілочками базиліка.

Раніше ми писали, про рецепт лінивих булочок «Сіннабон».

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок