Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Шахраї під видом Дніпропетровської Військової адміністрації виманюють гроші ніби для бригади “Холодний Яр”

Мешканцям Дніпропетровської області почали надходити листи, ніби від обласної Військової адміністрації, про матеріальну допомогу 93-ї бригади “Холодний Яр”. Голова Дніпропетровської Військової адміністрації повідомив, що це фейк і шахрайство невідомих осіб.

Розповідає Інформатор з посиланням на очільника ВА області Валентина Резніченко.

У листі йдеться про те, що 93 ОМБР “Холодний Яр” потребує засобів пересування і спеціальні військові прилади. А також, шахраї вказали розрахунковий рахунок.

“Ми ніколи і нікому не пишемо таких листів. Це шахрайство. Творців цих мерзенних підробок уже затримано. Сподіваюся, на них чекає суворе покарання. Підприємці! Не ведіться на такі безсоромні махінації. Ретельно перевіряйте всі послання, які отримуєте. Негідники інколи підіймають голови. Не давайте їм шансу. Вони мають стояти біля ганебної стіни. Давайте усі разом їм у цьому допоможемо”, – наголосив Резніченко.

“Війна йде за нашу честь та гідність. І вона не тільки на фронті. Вона всередині кожного з нас. Ця гидота – такий же ворог нашої країни, як і ті, проти яких стоїмо на полі бою. Немає слів. Будьте пильними”, – сказав обурений голова ДніпроОВА.

Олена Шевченко

Нагору