Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області підірвав гранату у квартирі багатоповерхівки

Мешканець Павлограда Дніпропетровської області зберігав у себе вдома цілий арсенал зброї та боєприпасів. Як зазвичай у подібних випадках, все скінчилося дуже погано.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

12 вересня близько 22-ї години до поліції Павлограда надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки по вулиці Заводська пролунав вибух. На місце події прибула слідчо – оперативна група Павлоградського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що вибухнула граната.

Під час відпрацювання прилеглої території, поліцейські відділу реагування патрульної поліції помітили підозрілого чоловіка. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Чоловік мав тілесні ушкодження характерні до осколкових. Його затримали та доправили до медичного закладу. Також до медичних працівників звернувся 41-річний власник квартири де пролунав вибух.

В ході проведення слідчих заходів правоохоронці виявили ще два заряди до гранатомета, ручну гранату, патрони, які зловмисних заховав неподалік від місця мешкання.

Все знайдено вилучене та направлено на експертизу.

Правоохоронці виявили ще два заряди до гранатомета, ручну гранату, патрони

Правоохоронці виявили ще два заряди до гранатомета, ручну гранату, патрони

Все знайдено вилучене та направлено на експертизу.

Все знайдено вилучене та направлено на експертизу.

Поліцейські карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції встановили хронологію подій того дня. Як з’ясувалося, ввечері до власника оселі прийшов його 25-річний товариш. Під час спілкування між чоловіками виникла сварка, в ході якої гість дістав гранату та привів її в дію. Після чого залишив місце вчинення злочину.
Наразі зі злодієм проводяться необхідні слідчі дії, після чого йому буде повідомлено про підозру.
За даним фактом слідчим за узгодженням з окружною  прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Раніше Інформатор писав про те, що співробітники СБУ виявили у Кривому Розі арсенал зброї, вивезеної із зони АТО.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору