Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Ботанічному саду Кривого Рогу з’явилися нові фото локації: як доїхати

Ботанічний сад – оазис Кривого Рогу, який простягнувся на сотні десятки кілометрів у північній частині міста. У криворізькому ботсаду завжди є на що подивитися. Але працівники не перестають дивувати відвідувачів і цього разу створили незвичні екологічні фото локації.

Як повідомляє Інформатор, у ботсаду оновили і збільшили фото зони. Також, під час відвідування саду можна придбати різноманітні рослини для дому і саду.

Приємна новина з 19 по 25 вересня для школярів 1-11 класів квиток до Ботанічного саду можна придбати за акційною ціною – 25 грн.

Територія саду відчинена для відвідувань щоденно з 8:00 до 17:00. Працює вхід біля адміністративного корпусу, міст не працює, та з 19 вересня буде відкритий Центральний вхід.

Вхідний квиток коштує 40 грн, для пенсіонерів при наявності посвідчення 25 грн. Діти до 6 років у супроводі батьків – безкоштовно. Люди з інвалідністю І та ІІ гр., учасники бойових дій, при наявності посвідчення – безкоштовно.

Оранжерея приймає відвідувачів тільки у робочі дні з 8:00 до 15:00. Вхідний квиток для всіх категорій коштує 50 гривень.

Доїхати до Ботанічного саду можна на громадському транспорті: автобус №228, маршрутка №231, 54, 83, тролейбус №18, 16, 15. Адреса: мікрорайон Даманський, вулиця Маршака, 50.

Неначе двері в інший світ

Локація “романтична зустріч”

“Живі” фоторамки

Осіння фотозона

Дерев’яні сови

Раніше ми розповідали, чому у вересні в Кривому Розі зацвіли каштани і яблуні.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору