Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Криворізькому суді закінчилися марки: як дізнатися про повістку

У Жовтневому суді Кривого Рогу закінчилися поштові марки. Тому відправлення кореспонденції стало неможливим та з 12 вересня повністю припинено.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Жовтневий районний суд Кривого Рогу.

Як написано у повідомленні: “Суд весь час намагається вживати заходи щодо економії марок на відправлення пошти: працівники апарату в телефонному режимі звертаються до учасників процесів з проханням особисто прийти в суд за отриманням судової кореспонденції; вся судова кореспонденція, адресована державним установам та юридичним особам, вручається їх представникам особисто”.
При цьому нагадується, що існують альтернативні способи отримання повісток, повідомлень та іншої інформації, а саме:
– підсистема Електронний суд за посиланням
– копії судових рішень можна отримати особисто – каб. 210, 211 та архів суду щовівторка та щочетверга з 09:00 до 11:00 години;
– при подачі документів до суду необхідно надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
– з датою призначення справи до розгляду можна ознайомитись на веб-сайті Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у розділі «Громадянам» – Інформація щодо стану розгляду судових справ та Список справ, призначених до розгляду.

Також, з метою належного повідомлення учасників справи при зверненні до суду, прохають повідомляти про всі відомі засоби зв’язку: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Цікаво відзначити, що подібна ситуація з відсутністю поштових марок у Жовтневому суді Кривого Рогу вже фіксувалася у 2020 році. Тоді їх забракло у листопаді. Зараз немає вже у вересні.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору